مزایای نان کامل سبوس دار


مزایای نان کامل سبوس دار:

سبوس یاهمان پوسته وغشاء طلایی رنگ گندم درداخل خمیرودرفرآیندتخمیرباعث آزادسازی آنزیمی بنام فیتاز می شود که این امرسبب تخزیب دیواره سلولی اسیدفیتیک (که خودعنصری ضدتغذیه میباشد)شده ودرنتیجه موجب ایجادوآزادسازی نزدیک به 40عامل مفیدمغذی شامل تمامی املاح موردنیازبدن اعم ازآهن.مس.روی.کلسیم و…. وهمچنین ویتامینهای موردنیاز علی الخصوص Aوگروه Bو….قندکل وچربی کل غیرترانسو…میگردد.سبوس موجوددرنان کامل حداقل 50درصد از فیبرموردنیازهرشخص راتامین میکندوفیبرموجود درآن تا5برابر آردسفیداست.شاخص کلایسیمیک (سرعت افزایش قند خون )درآردکامل نسبت به آرد سفیدتا30درصدکمتراست.سبوس موجب کنترل نوسانات قندخون دربیماران دیابتی وتحریک انسولین سازی.تعدیل فشارخون.ومانع ایجادچربی وکلسترول بددرخون می شود.سبوس باعث تامین استروژن های گیاهی .چربی طبیعی امگا 3 وبتائین ولینگان جهت تنظیم سوخت وسازبدن.بهبودوضعیت قلب وعروق.تنظیم سیستم دفاعی بدن وسم زدایی میشود.سبوس عضلات بدن راحفظ.چربی شکمی را ازبین برده وچربیهای انباشته راتبدیل به انرژی میکند.سبوس باعث سیری سلولی وپایدارتر(برخلاف احساس سیرس مجازی)وعدم نیازبه ریزه خواری میگردد.سبوس.مفید برای حفظ طراوت وزیبایی پوست ومو.انرژی زا.کاهش دهنده اثرات افسردگی وعامل تقویت حافظه میباشد.

و این تنها بخشی از خواص نان سبوس دار است.